Despre atentatul din Franta, a fost sau n-a fost?

Despre asa zisul atentat, n-ai ce poti sa zici. Eu personal nu pot fi de acord nici cu ceea ce au facut asa zisii teroristi (desi nu cred varianta asta cu terorismul, de ex. in prima faza i se trage politistului aluia cu arma aia semiautomata, si nu sunt semne deloc de sange) dar nu poti fi de acord nici cu asemenea mizerii precum aceasta de mai jos. Ei bine, stau si ma intreb, cum niste oameni sanatosi, intregi la cap ar putea cumpara asemenea mizerii? Te poti distra vazand asa ceva? De cand au voie asemenea sa se vanda asemenea “reviste” in magazine?

S-apoi, nu ei, ne faceau pe noi in toate felurile, ba hoti, ba teroarea Europei, in timp ce ar fi trebuit sa-si vada de grijile lor, adica islamismul, care e un pericol foarte mare pentru intreaga Europa. Ce-a aparat Stefan cel Mare (ortodoxia), distrug demonocratii (dand frau liber musulmanilor sa patrunda in ue, si bineinteles si vesicile atacuri asupra BOR), astia care se afla la conducerea hidoseniei de ue.

Urmatoarea etapa, sau daca nu, aceasta e oricum una premergatoare implantului cu cip, deja vad ca au inceput oamenii sa ne controleze de parca am fi mai rau ca niste roboti prin introducerea unor contra legi omenesti.

Voi ce ziceti?

 

Leave a comment